top of page
Image by Victor Freitas

Ons Aanbod

CrossFit WOD

De CrossFit 'Workout of the Day' is onze standaard les. Iedere dag is de workout anders en deze variabiliteit zorgt ervoor dat je fitness level over een breed spectrum zich ontwikkelt. 

Strongman WOD

Tijdens de strong (wo)man training ligt de basis in het ontwikkelen van kracht. Tijdens deze lange les worden trainingsmethoden van Strongman, Conjugate (powerlifting) en bodybuilding gebruikt om kracht op te bouwen en blessures te voorkomen. De les wordt afgesloten met een workout.

Weightlifting

De Weightlifting les is voor degenen die specifiek aan de techniek voor het Olympisch Gewichtsheffen willen werken. Tijdens deze les is de focus op de Clean & Jerk en de Snatch.  

Competitor

De Competitor training is een les voor de gevorderde CrossFitter. De les bestaat uit twee blokken waarvoor je je ook apart kan inschrijven. In blok één focussen we op het Olympisch Gewichtheffen, in blok twee focussen we bijvoorbeeld op een krachtblok of gymnastics skill en een uitdagende workout.

Engine Room

The Engine Room is onze cardio les. Tijdens deze les is de focus op je aerobische vermogen en zullen de workouts doorgaans wat langer duren. Deze les is uitermate geschikt voor atleten die zich willen voorbereiden op Hyrox.

Personal Training

Wil je één op één trainen en persoonlijk begeleid worden. Dat kan ook. Wij bieden Personal Training waarbij we in overleg een persoonlijk trainingsplan samenstellen. Neem contact op voor de mogelijkheden

bottom of page